(Thuis)toegang tot Kluwer Navigator veranderd

      Comments Off on (Thuis)toegang tot Kluwer Navigator veranderd

Kluwer Navigator logo

Kluwer is overgestapt op een nieuwe manier van inloggen voor de Kluwer Navigator. Voortaan ziet u een inlogscherm als u Kluwer Navigator benadert binnen het UvA-netwerk; u kunt inloggen met uw UvAnetID of het portal anoniem gebruiken.

Inloggen met UvAnetID
Wilt u Kluwer Navigator thuis raadplegen of personaliseren? Kies dan in het nieuwe inlogscherm de optie Inloggen met studentenaccount. Let op: deze optie geldt ook voor UvA-medewerkers. Selecteer vervolgens de UvA in de lijst met onderwijsinstellingen en log in met uw UvAnetID. De verbinding blijft in stand zolang u de browser niet afsluit.

Inlogscherm KN bibliotheek

Voordelen
De nieuwe inlogprocedure maakt het mogelijk om de Kluwer Navigator te personaliseren. Door in te loggen met uw UvAnetID kunt u onder andere:
- Zoekopdrachten en zoekresultaten bewaren
- Documenten bewaren in dossiers
- Attenderingen instellen
- Favorieten aanmaken

Wilt u Kluwer Navigator niet personaliseren, maar anoniem gebruiken? (Of heeft u geen UvAnetID?) Kies dan de optie Geen account, inloggen via de bibliotheek. Deze optie is alleen beschikbaar binnen het UvA-domein.

Problemen?
Ondervindt u toch problemen bij het inloggen in Kluwer Navigator, laat het ons dan weten. U kunt de Kluwerbronnen ook raadplegen via Rechtsorde.