Verbeterde functionaliteiten in Rechtsorde

      Comments Off on Verbeterde functionaliteiten in Rechtsorde

Rechtsorde nieuw logo

Rechtsorde is vernieuwd en bevat een aantal handige nieuwe functionaliteiten:

Artikelsgewijs zoeken op verdragen en besluiten
Het was al mogelijk artikelsgewijs te zoeken naar wetten; daarnaast kunt u nu artikelsgewijs zoeken naar besluiten en verdragen. De gerelateerde documenten bij de artikelen zijn hierdoor ook eenvoudiger te vinden.

Extra verfijnen bij jurisprudentie en kamerstukken
Bij het zoeken naar jurisprudentie kunt u vanaf nu verfijnen op geannoteerde of niet-geannoteerde uitspraken. Bij officiΓ«le publicaties kunt u extra verfijnen op onderwerp en op type kamerstuk (bijvoorbeeld de Memorie van Toelichting).

Mailen, printen en extra tabbladen openen
Vanuit de lijst met zoekresultaten kunt u documenten meteen mailen, printen of opslaan. Ga hiervoor met de muis op het document staan en selecteer één van de opties die verschijnen. Het is ook mogelijk het document te openen in een nieuw tabblad, zodat u meerdere documenten tegelijk kunt raadplegen.

Feedback
Niet tevreden over de zoekresultaten? Vanuit de resultatenlijst kunt u rechtstreeks een melding sturen naar Rechtsorde. Gebruik hiervoor het rode icoontje https://i0.wp.com/portal.rechtsorde.nl/App_Themes/ApplicationRO/images/searchresult/icon_searchfeedback.png?resize=16%2C16

Een overzicht van alle vernieuwingen en een uitgebreide toelichting (pdf) vindt u in Rechtsorde onder Nieuws.