Rechtsorde - attenderingen

      Comments Off on Rechtsorde - attenderingen

De inhoud van het nieuwste nummer van een (jurisprudentie) tijdschrift of nieuwe treffers op een eerder gemaakte zoekopdracht via de mail ontvangen? Het kan met Rechtsorde!

Laatste edities
Met het tabblad Laatste edities kun je niet alleen snel de inhoud van het laatst verschenen nummer van een tijdschrift opvragen en lezen, wanneer je een tijdschrift aanvinkt krijg je in het vervolg automatisch bij het verschijnen van een nieuwe uitgave de inhoudsopgave in je mailbox. Klik op een artikeltitel en lees het direct digitaal.

Nieuwe treffers
Klik je na een zoekactie op “Voeg deze zoekopdracht (…) toe aan mijn interesseprofiel” dan ontvang je automatisch (bijv. wekelijks) een e-mail met daarin een overzicht van nieuw verschenen jurisprudentie, tijdschriftartikelen, kamerstukken of meer/minder.

Met Rechtsorde kan in één keer alle juridische informatie – of een selectie – beschikbaar via de abonnementen bij Kluwer, Sdu, Boom, Ars Aequi, Paris plus een groot aantal vrij toegankelijke overheidswebsites doorzocht worden: tijdschriftartikelen, jurisprudentie, commentaren, naslagwerken, officiële publicaties en meer. Klik hier voor een overzicht.

NB. Voor beide attenderingen is een Rechtsorde-account noodzakelijk (via tabblad Mijn pagina). De full text inhoud  van Rechtsorde is alleen beschikbaar binnen het UvAnetwerk, dus wanneer je gebruik maakt van een computer op de UvA, via UvAdraadloos of thuis met UvAvpn.

Meer attenderingen? Zie ook de informatie bij persoonlijke attendering bij (juridsche) databases op de website van de Juridische Bibliotheek.