PDF beschikbaar bij jurisprudentietijdschriften in OpMaat

      Comments Off on PDF beschikbaar bij jurisprudentietijdschriften in OpMaat
Sinds kort zijn bij de jurisprudentietijdschriften in OpMaat de links naar de gehele PDF beschikbaar.
Naast de mogelijkheid om via een menu de samenvatting, de uitspraak, de beslissing/besluit en eventueel de noot bij de uitspraken in de jurisprudentietijdschriften 
(EHRC, GJ, JA, JAAN, JAR, JB, JBP, JBPR, JG, JGR, JGZ, JHV, JIN, JM, JOR, JPF, JV, Nieuwsbrief Strafrecht, Tijdschrift Tuchtrecht, USZ) te raadplegen, is een link opgenomen naar de PDF waar de uitspraak in is opgenomen. Het voordeel hiervan is dat je een uitspraak kunt downloaden en bewaren, maar ook het verwijzen naar de paginanummers in het tijdschrift is hierdoor mogelijk. 
 
 
Navigeer naar een jurisprudentietijdschrift via tabblad Uitgaven in een OpMaat domein (in dit geval Ondernemingsrechtpraktijk, jurisprudentietijdschrift JOR) en open in de zoekresultatenpagina een uitspraak (in dit geval de JOR 2019/63).
 
 
 
Klik op het linkje ‘Open PDF’. De PDF opent zich. Er kan vervolgens naar de juiste uitspraak genavigeerd worden door te scrollen of de inhoudsopgave te gebruiken.
 
 
Zie ook het blogbericht 'OpMaat is vernieuwd en verbeterd' om te zien hoe en welke bronnen geraadpleegd kunnen worden in OpMaat en voor een korte video met uitleg.