Nieuwe interface Legal Intelligence

      Comments Off on Nieuwe interface Legal Intelligence

Legal Intelligence logo

Legal Intelligence (LI) heeft een nieuwe interface. De zoeksnelheid is sterk verbeterd. Daarnaast zijn een aantal functies veranderd en geoptimaliseerd.

  • De website is nu responsive en daardoor goed te gebruiken op zowel desktopcomputers als op tablets en telefoons.
  • Gevonden documenten kunt u opslaan in dossiers. Aan uw dossiers en documenten kunt u vervolgens notities toevoegen. Het is ook mogelijk om dossiers met anderen te delen.
  • U kunt attenderingen instellen om op de hoogte te blijven van nieuwe publicaties. Via de Bronnenpagina kunt u één of meer bronnen selecteren waarop u geattendeerd wilt worden. U kunt ook een attendering instellen op een zoekopdracht.
  • Na inloggen bij Legal Intelligence komt u op uw persoonlijke pagina. Via de knop Toevoegen kunt u kiezen welke dossiers, attenderingen en veelgebruikte bronnen u op deze pagina wilt plaatsen.

Legal Intelligence inlogscherm

Inloggen bij Legal Intelligence werkt anders dan bij veel andere databanken. Zowel thuis als binnen het UvA-domein logt u in via de knop Inloggen voor het hoger onderwijs.

Nog niet bekend met Legal Intelligence? Lees dan ons eerdere blogbericht hierover. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie en uitgebreide zoekvoorbeelden. Of bekijk onderstaande instructievideo: